Vrasja në komisariat, gjykata mbyll në qeli policin 25 vjeçar, burg edhe për efektivin e FNSH

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:41

Vrasja në komisariat, gjykata mbyll në qeli policin 25 vjeçar, burg edhe për efektivin e FNSH

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:41

Efektivët e Policisë Ludian Zaimi e Lutfi Gjyla, të arrestuar për vrasje dhe plagosje të kryer me armët e tyre të shërbimit, dolën këtë të enjte para gjykatës për caktimin e masës së sigurisë. Në dy seanca të veçuara, pendesa e secilit prej tyre nuk bindi gjyqtarin e masave, Sokol Pasho, i cili vendosi lënien e tyre në “arrest në burg”.

Vrasja në komisariat, gjykata mbyll në qeli policin 25 vjeçar, burg edhe për efektivin e FNSH

Publikuar më: 26/5/2022, ora 19:41

Efektivët e Policisë Ludian Zaimi e Lutfi Gjyla, të arrestuar për vrasje dhe plagosje të kryer me armët e tyre të shërbimit, dolën këtë të enjte para gjykatës për caktimin e masës së sigurisë. Në dy seanca të veçuara, pendesa e secilit prej tyre nuk bindi gjyqtarin e masave, Sokol Pasho, i cili vendosi lënien e tyre në “arrest në burg”.