Vrasja në Laprakë, A2 siguron fotot e atentatorëve – A2

Vrasja në Laprakë, A2 siguron fotot e atentatorëve

A2 ka siguruar foto nga momentet e vrasjes së ndodhur në Laprakë dy ditë më parë. Fotot tregojnë se si autori i shoqëruar dhe nga personi tjetër i arrestuar Ronald Muzhaqi largohen me vrap pasi kanë qëlluar 4 herë në drejtim të makinës ku ndodheshin të rinjtë.

Shkarkoni aplikacionin e A2