Vrasja për gjakmarrje, pajtuesi: Ndikon edhe drejtësia me dënime të ulëta

Publikuar më: 26/1/2022, ora 13:15

Vrasja për gjakmarrje, pajtuesi: Ndikon edhe drejtësia me dënime të ulëta

Publikuar më: 26/1/2022, ora 13:15

Vrasja në Manati të Lezhës pak ditë më parë, ku një 17-vjeçar ekzekutoi 65-vjeçarin Lekë Lekgjonaj për motive gjakmarrjeje, ka rikthyer frikshëm këtë fenomen sa të lashtë, aq edhe aktual në ditët e sotme. Në lidhje me këtë ngjarje, kryetari i Shoqatës së Pajtimit për Lezhën, Pjetër Gjoka, shprehet se mes familjeve Lekgjonaj dhe Pervathi nuk ka pasur bisedime për faljen e gjakut. Ndërsa edhe drejtësia, sipas pajtuesit, ka kryer dhe kryen rolin e saj negativ në këtë fenomen, duke dënuar minimalisht personin që vrau babain e 17-vjeçarit.

Vrasja për gjakmarrje, pajtuesi: Ndikon edhe drejtësia me dënime të ulëta

Publikuar më: 26/1/2022, ora 13:15

Vrasja në Manati të Lezhës pak ditë më parë, ku një 17-vjeçar ekzekutoi 65-vjeçarin Lekë Lekgjonaj për motive gjakmarrjeje, ka rikthyer frikshëm këtë fenomen sa të lashtë, aq edhe aktual në ditët e sotme. Në lidhje me këtë ngjarje, kryetari i Shoqatës së Pajtimit për Lezhën, Pjetër Gjoka, shprehet se mes familjeve Lekgjonaj dhe Pervathi nuk ka pasur bisedime për faljen e gjakut. Ndërsa edhe drejtësia, sipas pajtuesit, ka kryer dhe kryen rolin e saj negativ në këtë fenomen, duke dënuar minimalisht personin që vrau babain e 17-vjeçarit.