Vrasja te liqeni, zbardhet dinamika e ngjarjes – A2

Vrasja te liqeni, zbardhet dinamika e ngjarjes

Haxhi Baçinovski u ekzekutua në sy të djalit të tij minoren për hakmarrje nga vrasës me pagesë. Policia, një ditë pas ngjarjes, ka zbardhur dinamiken dhe falë dëshmisë së djalit të viktimës, ka arritur tek autorët.