Vrasjet në Elbasan, çfarë ndodhi mes Talo Çelës dhe Nuredin Dumanit?

Prokuroria e Elbasanit ka shtrirë hetimin në disa pista për krimet e fundit. Për vrasjen e vëllait të Talo Çelës është shpallur në kërkim Nuredin Dumani, ndërsa nuk përjashtohet dhe mundësia qe Erion Alibej të ketë kontraktuar 37-vjeçarin për ekzekutimin e Bujar Çelës.