Vrasjet në Velipojë, Kikia: Ngjarja nuk ishte aksidentale, vjen nga mentaliteti ynë

Analisti Mentor Kikia komentoi në studion e “Absolut 4” në A2 ngjarjen në Velipojë, ku 4 persona u vranë pas një konflikti për hapësirat e plazhit. Sipas tij, ngjarje të tilla ndodhin në vendin tonë për shkak të mentalitetit që kemi dhe faktit që nuk kemi respekt për shtetin “që bën fushata meqë janë pushimet dhe sapo mbyllen këto pushime, askush nuk merret më me problemet e turizmit”.