Vrau 3 fëmijë dhe 3 të rritur në shkollë, autorja e masakrës, një ish-nxënëse që identifikohej si mashkull

Publikuar më: 28/3/2023, ora 12:55

Vrau 3 fëmijë dhe 3 të rritur në shkollë, autorja e masakrës, një ish-nxënëse që identifikohej si mashkull

Publikuar më: 28/3/2023, ora 12:55

Një tjetër masakër në shkollë tronditi Shtetet e Bashkuara të hënën. Tre fëmijë dhe 3 punonjës të një shkolle fillore të Krishterë në Tenesi, u vranë me armë zjarri. Autorja është identifikuar si 28 vjeçarja Audrey Hale, një ish-nxënëse e cila identifikohej si mashkull.

Vrau 3 fëmijë dhe 3 të rritur në shkollë, autorja e masakrës, një ish-nxënëse që identifikohej si mashkull

Publikuar më: 28/3/2023, ora 12:55

Një tjetër masakër në shkollë tronditi Shtetet e Bashkuara të hënën. Tre fëmijë dhe 3 punonjës të një shkolle fillore të Krishterë në Tenesi, u vranë me armë zjarri. Autorja është identifikuar si 28 vjeçarja Audrey Hale, një ish-nxënëse e cila identifikohej si mashkull.