Vrau vëllain dhe kunatën, Arsen Muskurti në gjykatë: Kam bërë 7 kallëzime për ta. Armën e kisha me leje

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:07

Vrau vëllain dhe kunatën, Arsen Muskurti në gjykatë: Kam bërë 7 kallëzime për ta. Armën e kisha me leje

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:07

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për Arsen Muskurtin, i cili akuzohet për vrasjen e vëllait dhe kunatës. Ngjarja që tronditi opinionin publik ndodhi pasditen e së martës në Tiranë, brenda një agjencie imobiliare në zonën e “Myslym Shyrit”. Arsen Muskurti u largua menjëherë nga vendngjarja dhe u arrestua pas dy orësh.

Vrau vëllain dhe kunatën, Arsen Muskurti në gjykatë: Kam bërë 7 kallëzime për ta. Armën e kisha me leje

Publikuar më: 1/9/2022, ora 17:07

Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë “arrest në burg” për Arsen Muskurtin, i cili akuzohet për vrasjen e vëllait dhe kunatës. Ngjarja që tronditi opinionin publik ndodhi pasditen e së martës në Tiranë, brenda një agjencie imobiliare në zonën e “Myslym Shyrit”. Arsen Muskurti u largua menjëherë nga vendngjarja dhe u arrestua pas dy orësh.