Vrau vëllain dhe kunatën, zbardhet dëshmia e Muskurtit, biseda e fundit me viktimat

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:37

Vrau vëllain dhe kunatën, zbardhet dëshmia e Muskurtit, biseda e fundit me viktimat

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:37

Përpara hetuesve, Arsen Muskurti, 44-vjeçari i akuzuar për vrasjen e vëllait dhe kunatës, ka rrëfyer debatin e fundit më viktimat, para se të hapte zjarr. Fjalët që paraprinë fundin tragjik të Dritan e Nora Muskurtit, zbardhen në vendimin e Gjykatës së Tiranës, që izoloi në burg të akuzuarin Muskurti.

Vrau vëllain dhe kunatën, zbardhet dëshmia e Muskurtit, biseda e fundit me viktimat

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:37

Përpara hetuesve, Arsen Muskurti, 44-vjeçari i akuzuar për vrasjen e vëllait dhe kunatës, ka rrëfyer debatin e fundit më viktimat, para se të hapte zjarr. Fjalët që paraprinë fundin tragjik të Dritan e Nora Muskurtit, zbardhen në vendimin e Gjykatës së Tiranës, që izoloi në burg të akuzuarin Muskurti.