Vritet lideri i Al Kaedës, CIA ekzekuton me dron terroristin më të kërkuar

Publikuar më: 2/8/2022, ora 12:23

Vritet lideri i Al Kaedës, CIA ekzekuton me dron terroristin më të kërkuar

Publikuar më: 2/8/2022, ora 12:23

Terroristi më I kërkuar më botë është vrarë nga Shtetet e Bashkuara. Presidenti amerikan Joe Biden konfirmoi vrasjen e liderit të Al Kaedës dhe një prej organizatorëve të sulmeve të 11 shtatorit, Aiman Al Zawahiri. Sulmi me dron u krye në Kabul të Afganistanit nën drejtimin e agjencisë qendrore të inteligjencës, CIA.

Vritet lideri i Al Kaedës, CIA ekzekuton me dron terroristin më të kërkuar

Publikuar më: 2/8/2022, ora 12:23

Terroristi më I kërkuar më botë është vrarë nga Shtetet e Bashkuara. Presidenti amerikan Joe Biden konfirmoi vrasjen e liderit të Al Kaedës dhe një prej organizatorëve të sulmeve të 11 shtatorit, Aiman Al Zawahiri. Sulmi me dron u krye në Kabul të Afganistanit nën drejtimin e agjencisë qendrore të inteligjencës, CIA.