Vrojtuesit e plazheve, qindra ndërhyrje dhe shpëtime jetësh – A2

Vrojtuesit e plazheve, qindra ndërhyrje dhe shpëtime jetësh

Ndonëse pushimet buzë detit konsiderohen si shlodhëse dhe rikuperuese për trupin e njeriut, nuk mungojnë as të papriturat dhe as rastet e emergjencave shëndetësore.