Vuçiç dhe Kurti në tryezën e Ohrit

Publikuar më: 18/3/2023, ora 11:27

Vuçiç dhe Kurti në tryezën e Ohrit

Publikuar më: 18/3/2023, ora 11:27

Gazetari Xhevahir Qardaku sjell më shumë detaje nga ky takim tejet i rëndësishëm.