“Vuçiç kërkon trazira”, deputeti shqiptar i Serbisë: Vendimi për targat, i drejtë

Përditësuar më: 21/9/2021, ora 15:54

“Vuçiç kërkon trazira”, deputeti shqiptar i Serbisë: Vendimi për targat, i drejtë

Përditësuar më: 21/9/2021, ora 15:54

Deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, thotë se fajin për situatën e krijuar me targat, e ka Beogradi. Ai mbështet vendimin e qeverisë së Kosovës për reciprocitetin dhe nuk pret destabilizim të situatës në pikat kufitare.

“Vuçiç kërkon trazira”, deputeti shqiptar i Serbisë: Vendimi për targat, i drejtë

Përditësuar më: 21/9/2021, ora 15:54

Deputeti shqiptar në parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, thotë se fajin për situatën e krijuar me targat, e ka Beogradi. Ai mbështet vendimin e qeverisë së Kosovës për reciprocitetin dhe nuk pret destabilizim të situatës në pikat kufitare.