Vuçiç mbështet integritetin territorial të Ukrainës, e krahason me Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 12:53

Vuçiç mbështet integritetin territorial të Ukrainës, e krahason me Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 12:53

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç mbështeti integritetin territorial të Ukrainës por e krahasoi dramën e shtetit në luftë, me atë të popullit të tij. Cili është ndryshimi mes tërësisë tokësore të Ukrainës, dhe Serbisë, pyeti Vuçiç në fjalimin e mbajtur në OKB, duke kritikuar vendet që e kanë njohur Kosovën. Ai megjithatë u shpreh i përkushtuar për të shmangur me çdo kusht rikthimin e një konflikti në Ballkan.

Vuçiç mbështet integritetin territorial të Ukrainës, e krahason me Kosovën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 12:53

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç mbështeti integritetin territorial të Ukrainës por e krahasoi dramën e shtetit në luftë, me atë të popullit të tij. Cili është ndryshimi mes tërësisë tokësore të Ukrainës, dhe Serbisë, pyeti Vuçiç në fjalimin e mbajtur në OKB, duke kritikuar vendet që e kanë njohur Kosovën. Ai megjithatë u shpreh i përkushtuar për të shmangur me çdo kusht rikthimin e një konflikti në Ballkan.