Vuçiç ndryshon mendje, zyrtarizon praninë në Tiranë

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:24

Vuçiç ndryshon mendje, zyrtarizon praninë në Tiranë

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:24

Ashtu siç pohuar një ditë më parë nga kryeministri Edi Rama, presidenti Aleksander Vucic ka ndryshuar mendje dhe do të marrë pjesë në samitin e nesërm midis liderëve të BE dhe atyre të Ballkanit Perëndimor.

Vuçiç ndryshon mendje, zyrtarizon praninë në Tiranë

Publikuar më: 5/12/2022, ora 23:24

Ashtu siç pohuar një ditë më parë nga kryeministri Edi Rama, presidenti Aleksander Vucic ka ndryshuar mendje dhe do të marrë pjesë në samitin e nesërm midis liderëve të BE dhe atyre të Ballkanit Perëndimor.