Vuçiç përcjell ndërkombëtarët: Nuk nënshkruaj asgjë me Kurtin

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:13

Vuçiç përcjell ndërkombëtarët: Nuk nënshkruaj asgjë me Kurtin

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:13

Në një fjalim drejtuar kombit, presidenti serb, Aleksandër Vuçiç deklaroi se nuk ka në plan të nënshkruajë asgjë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti në takimin që do të mbahet në Ohër më 18 mars ku do të jenë të pranishëm dhe zyrtarë të lartë të BE dhe SHBA.

Vuçiç përcjell ndërkombëtarët: Nuk nënshkruaj asgjë me Kurtin

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:13

Në një fjalim drejtuar kombit, presidenti serb, Aleksandër Vuçiç deklaroi se nuk ka në plan të nënshkruajë asgjë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti në takimin që do të mbahet në Ohër më 18 mars ku do të jenë të pranishëm dhe zyrtarë të lartë të BE dhe SHBA.