Vuçiç: Po na rrëmbejnë Kosovën, nuk falim asnjë pëllëmbë tokë

Publikuar më: 15/9/2022, ora 15:42

Vuçiç: Po na rrëmbejnë Kosovën, nuk falim asnjë pëllëmbë tokë

Publikuar më: 15/9/2022, ora 15:42

Retorikën kundër Kosovës nuk e kurseu as në ditë feste. Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, në një event për shënimin e ditës së unitetit, lirisë dhe flamurit, tha se është e rëndësishme të pranohet aktualiteti në të cilin po jetohet sot dhe sfidat serioze që po has vendi.

Vuçiç: Po na rrëmbejnë Kosovën, nuk falim asnjë pëllëmbë tokë

Publikuar më: 15/9/2022, ora 15:42

Retorikën kundër Kosovës nuk e kurseu as në ditë feste. Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, në një event për shënimin e ditës së unitetit, lirisë dhe flamurit, tha se është e rëndësishme të pranohet aktualiteti në të cilin po jetohet sot dhe sfidat serioze që po has vendi.