Vulin takon Lavrov dhe zyrtarë të ushtrisë, Serbia merr mbështetje nga Rusia për tensionet me Kosovën

Publikuar më: 22/8/2022, ora 19:43

Vulin takon Lavrov dhe zyrtarë të ushtrisë, Serbia merr mbështetje nga Rusia për tensionet me Kosovën

Publikuar më: 22/8/2022, ora 19:43

Serbia merr mbështetje nga Rusia për tensionet me Kosovën dhe për ruajtjen e integritetit territorial të saj. Ministri i Brendshëm, Aleksander Vulin, gjatë një takimi në Moskë me kryediplomatin rus, Sergej Lavrov, vlerësoi vellazërinë shekullore, ndërsa bisedoi dhe me zyrtare të lartë të ushtrisë ruse për çështje të ndryshme.

Vulin takon Lavrov dhe zyrtarë të ushtrisë, Serbia merr mbështetje nga Rusia për tensionet me Kosovën

Publikuar më: 22/8/2022, ora 19:43

Serbia merr mbështetje nga Rusia për tensionet me Kosovën dhe për ruajtjen e integritetit territorial të saj. Ministri i Brendshëm, Aleksander Vulin, gjatë një takimi në Moskë me kryediplomatin rus, Sergej Lavrov, vlerësoi vellazërinë shekullore, ndërsa bisedoi dhe me zyrtare të lartë të ushtrisë ruse për çështje të ndryshme.