Vurmo: Kryeministri ka të drejtë për qetësinë me të cilën e pret qershorin

Gjergji Vurmo, nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, deklaroi në “Absolut 4” në A2 se shpreson “që vendet anëtare të bien dakord dhe të japin dritën jeshile për nisjen e negociatave”, duke shtuar se, “ndoshta, për herë të parë, kryeministri ka të drejtë për qetësinë me të cilën e pret qershorin”.