Wagner arrin në zemër të Bakhmut, ushtria ukrainase: Po na mbarojnë armët e njerëzit

Publikuar më: 14/3/2023, ora 15:24

Wagner arrin në zemër të Bakhmut, ushtria ukrainase: Po na mbarojnë armët e njerëzit

Publikuar më: 14/3/2023, ora 15:24

Mercenarët rusë Wagner kanë arritur në zemër të qytetit ukrainas, Bakhmut. Udhëheqësi dhe themeluesi i grupit famëkeq, Yevgeny Prigozhin, njoftoi se luftëtarët e tij kanë pushtuar impiantin industrial Azom, që prodhonte dikur metale nga më të ndryshmet.

Wagner arrin në zemër të Bakhmut, ushtria ukrainase: Po na mbarojnë armët e njerëzit

Publikuar më: 14/3/2023, ora 15:24

Mercenarët rusë Wagner kanë arritur në zemër të qytetit ukrainas, Bakhmut. Udhëheqësi dhe themeluesi i grupit famëkeq, Yevgeny Prigozhin, njoftoi se luftëtarët e tij kanë pushtuar impiantin industrial Azom, që prodhonte dikur metale nga më të ndryshmet.