Whatsapp dhe mësimi online gjatë pandemisë

Doktorja e Shkencave, Aida Myrto tregon në Dita Jonë përse aplikacioni i përdorur nga të gjithë është i papërshtatshëm për t’u përdorur si mjet mësimor.