WhatsApp do të ndajë të dhënat personale me Facebook

Çfarë janë këto të dhëna që WhatsApp mbledh për ty dhe ku qëndron problemi specifik me këtë politikë të re? Brenton Bënja nga Geek Room i ftuar në Dita Jonë.