“World Vision”, 20 vite aktivitet në Shqipëri dhe Kosovë – A2

“World Vision”, 20 vite aktivitet në Shqipëri dhe Kosovë

E ftuar në “Dita Jonë”, Eljona Boçe Elmazi, drejtuesja e World Vision për Shqipërinë dhe Kosovën