Xhaçka përmend komunitetin çam, homologu grek: Të mos krijojmë çështje që nuk janë ekzistuese

Publikuar më: 23/5/2022, ora 15:58

Xhaçka përmend komunitetin çam, homologu grek: Të mos krijojmë çështje që nuk janë ekzistuese

Publikuar më: 23/5/2022, ora 15:58

Ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka, në një konferencë të përbashkët me homologun grek Dendias, deklaroi se shpreson që Shqipëria dhe Greqia të diskutojnë me një qasje konstruktive jo vetëm çështjen e kufirit detar, por edhe çështje të tjera të vështira si ligji i luftës apo çështja çame.

Xhaçka përmend komunitetin çam, homologu grek: Të mos krijojmë çështje që nuk janë ekzistuese

Publikuar më: 23/5/2022, ora 15:58

Ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka, në një konferencë të përbashkët me homologun grek Dendias, deklaroi se shpreson që Shqipëria dhe Greqia të diskutojnë me një qasje konstruktive jo vetëm çështjen e kufirit detar, por edhe çështje të tjera të vështira si ligji i luftës apo çështja çame.