Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 12:58

Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 12:58

Miratimi i rezolutës për Këshillin e Lartë Gjyqësor nxori në pah edhe rrymat e kundërta brenda Partisë Socialiste. Famtir Xhafaj dhe Damian Gjiknuri replikuan hapur në komision mbi mënyrën ef unksionimit të reformës në drejtësi si edhe për rekomandimet që i duhen dhënë KLGJ-së për vitin e ardhshëm. Këto përplasje u komentuan edhe nga opozita e cila kërkoi shtyrjen e kësaj pike të rendit pas zhvillimit të seancës dëgjimore mbi hartën e re gjyqësore.

Xhafaj e Gjiknuri përplasen për punët e drejtësisë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 12:58

Miratimi i rezolutës për Këshillin e Lartë Gjyqësor nxori në pah edhe rrymat e kundërta brenda Partisë Socialiste. Famtir Xhafaj dhe Damian Gjiknuri replikuan hapur në komision mbi mënyrën ef unksionimit të reformës në drejtësi si edhe për rekomandimet që i duhen dhënë KLGJ-së për vitin e ardhshëm. Këto përplasje u komentuan edhe nga opozita e cila kërkoi shtyrjen e kësaj pike të rendit pas zhvillimit të seancës dëgjimore mbi hartën e re gjyqësore.