Xhaferaj: Mekanizmi i drejtimit duke i rënë dajres, do të na shoqërojë në vitet e ardhshme

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:23

Xhaferaj: Mekanizmi i drejtimit duke i rënë dajres, do të na shoqërojë në vitet e ardhshme

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:23

Deputeti i Partisë Demokratike, Ferdinand Xhaferaj, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2CNN, duke folur për rritjen e rrogave për ministrat, deputetët dhe administratës, u shpreh se, në këtë rast kemi të bëjmë katërçipërisht me shpërndarje parash.

Xhaferaj: Mekanizmi i drejtimit duke i rënë dajres, do të na shoqërojë në vitet e ardhshme

Publikuar më: 25/5/2023, ora 20:23

Deputeti i Partisë Demokratike, Ferdinand Xhaferaj, i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2CNN, duke folur për rritjen e rrogave për ministrat, deputetët dhe administratës, u shpreh se, në këtë rast kemi të bëjmë katërçipërisht me shpërndarje parash.