Xhafo: Negociatat nëse hapen, dhuratë për qeverinë e “goditje” për opozitën

Endri Xhafo, gazetar A2CNN, moderator dhe producent i emisionit “I Ftuari”

  • LAJMI I FUNDIT | Jep dorëheqjen kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj
  • LAJMI I FUNDIT | Mediat kosovare: Dorëheqja e kryeministrit Haradinaj, e parevokueshme
  • LAJMI I FUNDIT | Haradinaj njoftoi dorëheqjen pas mbledhjes së qeverisë
  • LAJMI I FUNDIT | Mediat: Dorëheqja, pasi Haradinaj është thërritur nga Gjykata Speciale