“Xinxifilo”, 16 vite edukim, festivali i Teatrit tw Kukullave rinis misionin artistik në Pogradec

Publikuar më: 2/6/2022, ora 12:53

“Xinxifilo”, 16 vite edukim, festivali i Teatrit tw Kukullave rinis misionin artistik në Pogradec

Publikuar më: 2/6/2022, ora 12:53

Festivali mbarëkombëtar i Kukullave "Xinxifilo" ka ngritur siparin në edicionin e tij të 16 në qytetin e Pogradecit. Ky festival konsiston këtë vit edhe me 70 vjetorin e Teatrit të Kukullave në këtë qytet. Trupa nga Kosova, Tirana, Vlora, Korça, Berati, Shkodra dhe Pogradeci do të shfaqin për 5 ditë me radhë premiera të ndryshme me personazhe aq të dashura për fëmijët.

“Xinxifilo”, 16 vite edukim, festivali i Teatrit tw Kukullave rinis misionin artistik në Pogradec

Publikuar më: 2/6/2022, ora 12:53

Festivali mbarëkombëtar i Kukullave "Xinxifilo" ka ngritur siparin në edicionin e tij të 16 në qytetin e Pogradecit. Ky festival konsiston këtë vit edhe me 70 vjetorin e Teatrit të Kukullave në këtë qytet. Trupa nga Kosova, Tirana, Vlora, Korça, Berati, Shkodra dhe Pogradeci do të shfaqin për 5 ditë me radhë premiera të ndryshme me personazhe aq të dashura për fëmijët.