Yjet historikë zbresin sonte në Arenën Kombëtare

Ndeshja miqësore e bamirësisë që zhvillohet sonte në Arenën Kombëtare mes yjeve historikë të Shqipërisë, Italisë, Greqisë dhe Turqisë, sjell sot në studion e “Dita jonë” gazetarin e sportit në A2, Erald Kodheli. Organizimi i sotëm, ndihma që do u ofrohet të dëmtuarve nga tërmeti, si dhe disa nga surprizat që i rezervohen sot publikut në Arenën Kombëtare zbulohen nga gazetari Erald Kodheli.