Ylli i Krishtlindjeve, shfaqja e vetme për publikun e vogël në prag të festave të fundvitit

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 11:28

Ylli i Krishtlindjeve, shfaqja e vetme për publikun e vogël në prag të festave të fundvitit

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 11:28

Çdo të shtunë e të diel të këtij dhjetori Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” mendon për të vegjlit. Shfaqja “Ylli i Krishtlindjes” i afron fëmijët me atmosferën festive dhe gëzimin e dhuratave, si e vetmja alternativë artistike tani që të vegjlit nuk kanë as cirkun dhe as Teatrin e Kukullave.

Ylli i Krishtlindjeve, shfaqja e vetme për publikun e vogël në prag të festave të fundvitit

Përditësuar më: 6/12/2021, ora 11:28

Çdo të shtunë e të diel të këtij dhjetori Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” mendon për të vegjlit. Shfaqja “Ylli i Krishtlindjes” i afron fëmijët me atmosferën festive dhe gëzimin e dhuratave, si e vetmja alternativë artistike tani që të vegjlit nuk kanë as cirkun dhe as Teatrin e Kukullave.