Yuri Kim apel liderëve të partive: Pastroni listat, jo se e kërkojnë ambasadorët, por ligji dhe respekti për votuesit

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, ka ripërsëritur apelin ndaj drejtuesve të partive politike në lidhje me kandidatët në listat për zgjedhjet e 25 prillit. Në një postim në Twitter, ambasadorja thekson se liderët nuk duhet ta bëjnë këtë sepse e kërkojnë ambasadorët, por se e kërkon ligji dhe është një shenjë themelore e respektit për votuesit.