Yuri Kim, ashtu si nuk e kemi parë, shijon serenatat në Pogradec

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim e ka përmbyllur vizitën e saj në Pogradec duke ndjekur një aktivitet me muzikë live të këngëtares së njohur pogradecare, Ermira Babaliu.

Pas takimeve zyrtare nga agjenda e saj, diplomatja amerikane nuk harron të marrë dhe përshtypjet më të mira nga qytetet shqiptare që ajo viziton.