Yuri Kim, letër kryetarëve të partive: Mbani të korruptuarit dhe kriminelët jashtë listave

Teksa partitë kanë nisur përzgjedhjen e kandidatëve për zgjedhjet e ardhshme parlamentare, Ambasada amerikane ne Tiranë i kërkon krerëve të forcave politike, të mbajnë larg kriminelët. Ambasadorja amerikane Yuri Kim i është drejtuar me shkrim krerëve të partive, duke I kujtuar zbatimin e ligjit të dekriminalizimit.