Yuri Kim në takime me partitë, në PS me Gjiknurin, në Kuvend me Alibeajn dhe në PL me Metën

Publikuar më: 8/3/2023, ora 21:00

Yuri Kim në takime me partitë, në PS me Gjiknurin, në Kuvend me Alibeajn dhe në PL me Metën

Publikuar më: 8/3/2023, ora 21:00

Situata politike dhe zgjedhjet vendore të 14 majit kanë shtyrë ambasadoren amerikane Yuri Kim të nisë takimet me partitë politike. Mëngjesin e sotëm diplomatja e SHBA në Tiranë shkoi në selinë e Partisë Socialiste ku zhvilloi një bisedë me sekretarin e përgjithshëm, Damian Gjiknuri, më pas në kryesinë e kuvendit me Enklejd Alibeajn dhe në Partinë e Lirisë me Ilir Metën.

Yuri Kim në takime me partitë, në PS me Gjiknurin, në Kuvend me Alibeajn dhe në PL me Metën

Publikuar më: 8/3/2023, ora 21:00

Situata politike dhe zgjedhjet vendore të 14 majit kanë shtyrë ambasadoren amerikane Yuri Kim të nisë takimet me partitë politike. Mëngjesin e sotëm diplomatja e SHBA në Tiranë shkoi në selinë e Partisë Socialiste ku zhvilloi një bisedë me sekretarin e përgjithshëm, Damian Gjiknuri, më pas në kryesinë e kuvendit me Enklejd Alibeajn dhe në Partinë e Lirisë me Ilir Metën.