Yuri Kim: Prioritet Reforma në Drejtësi dhe kriza politike

Zgjidhja e ngërçit politik dhe zbatimi i Reformës në Drejtësi duket se do të jenë në fokus të ambasadores së zgjedhur të Shteteve të Bashkuara në Shqipëri, Yuri Kim.