Yuri Kim: Shqiptarët, rol të madh në trafikun e drogës dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:47

Yuri Kim: Shqiptarët, rol të madh në trafikun e drogës dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:47

Për ambasadoren amerikane në vendin tonë e vetmja mënyrë për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin është pavarësia e institucioneve. Në mbledhjen e donatorëve të Ministrisë së Brendshme, Yuri Kim, tha se gjyqësori, prokuroria, policia apo dhe politikanët duhet t’i rezistojnë efekteve gërryese të korrupsionit, ndërsa shtoi se shqiptarët kanë një rol të madh në trafikun e drogës dhe krimit të organizuar.

Yuri Kim: Shqiptarët, rol të madh në trafikun e drogës dhe krimin e organizuar

Publikuar më: 24/11/2021, ora 12:47

Për ambasadoren amerikane në vendin tonë e vetmja mënyrë për të luftuar krimin e organizuar dhe korrupsionin është pavarësia e institucioneve. Në mbledhjen e donatorëve të Ministrisë së Brendshme, Yuri Kim, tha se gjyqësori, prokuroria, policia apo dhe politikanët duhet t’i rezistojnë efekteve gërryese të korrupsionit, ndërsa shtoi se shqiptarët kanë një rol të madh në trafikun e drogës dhe krimit të organizuar.