Zaev ndërron mendje, kryeministri i Maqedonisë së Veriut shtyn dorëheqjen

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:43

Zaev ndërron mendje, kryeministri i Maqedonisë së Veriut shtyn dorëheqjen

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:43

Zoran Zaev shtyn dorëheqjen nga posti i kryeministrit të Maqedonisë së Veriut dhe drejtimi i partisë. Vendimi erdhi pas Këshillit Qendror të LSDM, që refuzoi largimin e liderit me arsyetimin se është një moment shumë i vështirë për vendin.

Zaev ndërron mendje, kryeministri i Maqedonisë së Veriut shtyn dorëheqjen

Publikuar më: 10/11/2021, ora 14:43

Zoran Zaev shtyn dorëheqjen nga posti i kryeministrit të Maqedonisë së Veriut dhe drejtimi i partisë. Vendimi erdhi pas Këshillit Qendror të LSDM, që refuzoi largimin e liderit me arsyetimin se është një moment shumë i vështirë për vendin.