Zaev shtyn dorëheqjen, ministri Arjanit Hoxha: Qeveria duhet të bjerë, është rrezikuar demokracia

Publikuar më: 10/11/2021, ora 20:28

Zaev shtyn dorëheqjen, ministri Arjanit Hoxha: Qeveria duhet të bjerë, është rrezikuar demokracia

Publikuar më: 10/11/2021, ora 20:28

Ndonëse pjesë e koalicionit qeveritar, Arjanit Hoxha, ministër i Bujqësisë në Maqedoninë e Veriut dhe sekretar i lëvizjes “Besa” shprehet se qeveria e Zaev duhet të bjerë. I ftuar në emisionin “Debat” në A2 CNN, Hoxha u shpreh se Lëvizja “Besa” kërkon rrëzimin e kësaj qeverie për të vetmen arsye sepse po rrezikohet demokracia.

Zaev shtyn dorëheqjen, ministri Arjanit Hoxha: Qeveria duhet të bjerë, është rrezikuar demokracia

Publikuar më: 10/11/2021, ora 20:28

Ndonëse pjesë e koalicionit qeveritar, Arjanit Hoxha, ministër i Bujqësisë në Maqedoninë e Veriut dhe sekretar i lëvizjes “Besa” shprehet se qeveria e Zaev duhet të bjerë. I ftuar në emisionin “Debat” në A2 CNN, Hoxha u shpreh se Lëvizja “Besa” kërkon rrëzimin e kësaj qeverie për të vetmen arsye sepse po rrezikohet demokracia.