Zaimi: Po synohet copëtimi i Kosovës, autorët kanë arsye personale – A2

Zaimi: Po synohet copëtimi i Kosovës, autorët kanë arsye personale

Arbër Zaimi, anëtari i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje, ishte i ftuar në “Ditarin” e orës 13:00 në A2CNN. Ai foli për mbështetjen që partia ku ai bën pjesë i ka bërë studentëve në vendin tonë në plotësimin e kërkesave të tyre, por ndër të tjera dhe për mundësinë e ndryshimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë.