Zbardhet drafti për amnistinë në burgje, ja sa të dënuar do të përfitojnë lirinë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:37

Zbardhet drafti për amnistinë në burgje, ja sa të dënuar do të përfitojnë lirinë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:37

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur draftin e ligjit për dhënie amnistie në burgje, që pritet të lirojë nga qelitë rreth 600 persona dhe të pushojë hetimin për qindra të tjerë. A2CNN ka siguruar draftin e ligjit, që aktualisht po shqyrtohet nga grupet e interesit, derisa të finalizohet për të shkuar në Kuvend. Në draft parashikohen veprat penale që do të amnistohen, si edhe kriteret ndaluese. Armand Bajrami na sjell sot në “Ditar”, ekskluzivisht detajet e amnistisë.

Zbardhet drafti për amnistinë në burgje, ja sa të dënuar do të përfitojnë lirinë

Publikuar më: 15/9/2023, ora 13:37

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur draftin e ligjit për dhënie amnistie në burgje, që pritet të lirojë nga qelitë rreth 600 persona dhe të pushojë hetimin për qindra të tjerë. A2CNN ka siguruar draftin e ligjit, që aktualisht po shqyrtohet nga grupet e interesit, derisa të finalizohet për të shkuar në Kuvend. Në draft parashikohen veprat penale që do të amnistohen, si edhe kriteret ndaluese. Armand Bajrami na sjell sot në “Ditar”, ekskluzivisht detajet e amnistisë.