Zbardhet incidenti ajror në Detin e Zi, piloti rus lëshoi raketë për të rrëzuar avionin britanik

Publikuar më: 14/9/2023, ora 23:31

Zbardhet incidenti ajror në Detin e Zi, piloti rus lëshoi raketë për të rrëzuar avionin britanik

Publikuar më: 14/9/2023, ora 23:31

Një incident ajror i ndodhur në vitin 2022, që ka për protagonist Forcat Ajrore ruse dhe britanike, është zbuluar nga BBC.

Zbardhet incidenti ajror në Detin e Zi, piloti rus lëshoi raketë për të rrëzuar avionin britanik

Publikuar më: 14/9/2023, ora 23:31

Një incident ajror i ndodhur në vitin 2022, që ka për protagonist Forcat Ajrore ruse dhe britanike, është zbuluar nga BBC.