Zbardhet vendimi, dy argumentet e Gjykatës së Lartë për rigjykimin e Tahirit në Apel

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:23

Zbardhet vendimi, dy argumentet e Gjykatës së Lartë për rigjykimin e Tahirit në Apel

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:23

Në arsyetimin e vendimit që ktheu për rigjykim në Apel çështjen ndaj ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri dhe ish-drejtuesit të Policisë së Vlorës, Jaeld Çela, Gjykata e Lartë përqendrohet në dy argumente kryesore.

Zbardhet vendimi, dy argumentet e Gjykatës së Lartë për rigjykimin e Tahirit në Apel

Publikuar më: 9/11/2021, ora 17:23

Në arsyetimin e vendimit që ktheu për rigjykim në Apel çështjen ndaj ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri dhe ish-drejtuesit të Policisë së Vlorës, Jaeld Çela, Gjykata e Lartë përqendrohet në dy argumente kryesore.