Zbardhet vendimi i lirimit, Gjykata: Burgu arriti të edukojë Doklen – A2

Zbardhet vendimi i lirimit, Gjykata: Burgu arriti të edukojë Doklen

Endrit Dokle është edukuar e ndërgjegjësuar gjatë qëndrimit në qeli nga viti 2005 deri në janar 2020 dhe është i gatshëm të riintegrohet në shoqëri.