Zbardhet vendimi, pse u lirua Ervis Martinaj? – A2

Zbardhet vendimi, pse u lirua Ervis Martinaj?

A2 CNN zbardh vendimin e Gjykatës së Tiranës që liroi nga qelia Ervis Martinajn, i arrestuar pas ngjarjes së 4 tetorit 2018 në ish-bllok, ku u vra një person dhe u plagosën dy të tjerë. i akuzuar për “vrasje në rrethana cilësuese”, mbetur në tentativë, ai qëndroi në paraburgim deri në 3 maj 2019, kur gjykata e ktheu në liri kundrejt një garancie pasurore prej 5 milionë lekësh.