Zbatimi i masave, gjoba nuk i frikëson qytetarët, problem edhe dyndja në urbane

Transporti publik nuk është shembulli më i mirë i zbatimit të masave anti-covid. Qytetarë që udhëtojnë pa maska, mosrespektim i distancës, si dhe dyndje në urbane, është kjo panorama e përditshme që ofrohet duke e kthyer shërbimin e transportit publik në vatër të shpërndarjes së virusit.