Zbrazen hotelet në Lezhë. Të prekurit nga tërmeti, apel për bonusin e qirasë

Banorëve të Thumanës dhe Laçit, që janë prekur nga tërmeti i 26 nëntorit, u ka skaduar afati i strehimit në hotelet e Shëngjinit, pasi kanë nisur përgatitjet për sezonin e plazhit.