“Zbrazëtirë e vrazhdë”, Potami pas tragjedisë që i kushtoi jetën 7-vjeçares

Publikuar më: 3/8/2022, ora 14:50

“Zbrazëtirë e vrazhdë”, Potami pas tragjedisë që i kushtoi jetën 7-vjeçares

Publikuar më: 3/8/2022, ora 14:50

Pushuesit janë mësuar ta shohin si një ndër destinacionet më të preferuara të jugut. Por, dita e 3 gushtit, një ditë pas tragjedisë ku mbeti e vrarë nga një gomone një vajzë 7-vjeçare, e gjen Potamin një plazh të vrazhdë, thuajse të boshatisur dhe pa zërat e fëmijëve që lahen në det.

“Zbrazëtirë e vrazhdë”, Potami pas tragjedisë që i kushtoi jetën 7-vjeçares

Publikuar më: 3/8/2022, ora 14:50

Pushuesit janë mësuar ta shohin si një ndër destinacionet më të preferuara të jugut. Por, dita e 3 gushtit, një ditë pas tragjedisë ku mbeti e vrarë nga një gomone një vajzë 7-vjeçare, e gjen Potamin një plazh të vrazhdë, thuajse të boshatisur dhe pa zërat e fëmijëve që lahen në det.