Zbulimet e Komitetit: Hoteli i Trump humbi 70 mln dollarë, siguroi fitime nga qeveri të huaja

Të tjera zbulime publikohen, që provojnë se inaugurimi i hotelit Trump në Uashington dhe ecuria e tij, nuk ka qenë një aventurë e suksesshme, së paku jo ashtu siç pretendon ish-presidenti. Sipas Komitetit Mbikëqyrës të Shtëpisë së Bardhë, “Trump International Hotel” ka fituar më shumë se 156 milionë dollarë, të ardhura, nga inaugurimi i tij në 2016 deri vitin e shkuar. Por sot komiteti zbulon të dokumente të reja, sipas së cilit, hoteli ka regjistruar humbje neto prej më shumë se 70 milionë dollarësh, përgjatë kësaj periudhë.