Zbulimi i amfiteatrit, Emiri: Qeveria, pa një plan konkret

Publikuar më: 24/3/2023, ora 23:30

Zbulimi i amfiteatrit, Emiri: Qeveria, pa një plan konkret

Publikuar më: 24/3/2023, ora 23:30

Zbulimi i mëtejshëm i amfiteatrit dhe nëntoka e artë e antikitetit.