Zbulohen dokumentet sekrete, si ndihmuan Uber Macron dhe komisionerja e BE-së

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:15

Zbulohen dokumentet sekrete, si ndihmuan Uber Macron dhe komisionerja e BE-së

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:15

Mijëra dokumente te klasifikuara, të publikuara së fundmi, kanë zbuluar sesi kompania e transportit Uber ka përfituar padrejtësisht nga ndihma e disa prej politkanëve më të rëndësishëm europianë, dhe sesi ka arritur të shmangë drejtësinë. Dokumentet tregojnë me detaje sesi Uber është ndihmuar nga personazhe si Emmanuel Macron dhe ish-komisionerja europiane Neelie Kroes. Vetë kompania e taksive thotë sot se “sjellja e saj në të kaluarën nuk përputhet me vlerat e tanishme”, dhe se sot është “një tjetër kompani”.

Zbulohen dokumentet sekrete, si ndihmuan Uber Macron dhe komisionerja e BE-së

Publikuar më: 11/7/2022, ora 15:15

Mijëra dokumente te klasifikuara, të publikuara së fundmi, kanë zbuluar sesi kompania e transportit Uber ka përfituar padrejtësisht nga ndihma e disa prej politkanëve më të rëndësishëm europianë, dhe sesi ka arritur të shmangë drejtësinë. Dokumentet tregojnë me detaje sesi Uber është ndihmuar nga personazhe si Emmanuel Macron dhe ish-komisionerja europiane Neelie Kroes. Vetë kompania e taksive thotë sot se “sjellja e saj në të kaluarën nuk përputhet me vlerat e tanishme”, dhe se sot është “një tjetër kompani”.